Polaznici Dječjeg vrtića Paški mališani Pag sa svojim odgojiteljicama i ove godine sudjelovali su u Paškom zimskom karnevalu. Galeriju fotografija pogledajte niže

IMG fe9993cf122cb33bf31c356e01bbca54 V

U četvrtak, 21.2.2019. djeca starije skupine „LOPTICE“ DV Paški mališani sa svojim su odgojiteljicama sudjelovala u karnevalskom programu „Virski karnevalić“ na Viru. Maskom „BORIĆI“ te prigodnom recitacijom predstavili su svoj vrtić i grad Pag.

Obavještavamo roditelje djece školskih obveznika za školsku godinu 2019./2020., a koji nisu polaznici redovnog programa dječjeg vrtića Paški mališani, Pag da do 5.veljače 2019.godine podnesu zahtjev za upis u program predškole.
Zahtjev za upis može se podignuti u vrtiću ili na Internet stranicama www.vrtic-paski-malisani.hr.

U petak, 21. prosinca s početkom u 11:00 sati na Trgu Petra Krešimira IV. počinje božićni domjenak s građanima kojeg i ove godine organizira Grad Pag u suradnji s gradskim tvrtkama.

U utorak, 18. prosinca, dječji vrtić posjetio je Djed Mraz. Djecu je pjesmom i plesom razveselio Dječji zbor Vijolice sa svojom voditeljicom Sanjom Dobrijević, a najveće oduševljenje izazvali su pokloni koje je Djed Mraz uručio svakom djetetu.