PAG djeca vrtića

Pag- Interaktivni lutkarski kazališni mjuzikl „Produkcija Z“ iz Splita u srijedu su odigrali zanimljivu predstavu djeci u Dječjem vrtiću Paški mališani u Pagu.

PAG djeca pjevaju o drvecu i zelenilu

PAG-Građanska inicijativa Dani kolektivne sadnje drveća u petak je održana u dvorištima Dječjeg vrtića Paški mališani u Pagu i Povljani. Kao što je cilj ove inicijative potaknuti građane, udruge, tvrtke i ustanove da samostalno ili u suradnji sa svojim lokalnim jedinicama samouprave zasade stabla u svom okolišu, primjer polaznika vrtića i njihovih roditelja u Pagu i Povljani bio je hvale vrijedan. U dvorištima vrtića bilo je više nego živo, tako da se vidjela izvanredna suradnja između roditelja, djece i odgojiteljica koji su marljivo radili na ozelenjivanju okoliša.
„ Nekoliko roditelja donijelo je lopate, krampove, grablja, očevi su ukopavali rupe do metar dubine, mališani su svojim ručicama vadili korove iz zemlje, mame i odgojiteljice su svima pomagale, to je predivan prizor, s oduševljenjem je svih u akciji pohvalila Ljubica Fabijanić, ravnateljica dječjeg vrtića Paški mališani.

sf

DANI KOLEKTIVNE SADNJE u Dječjem vrtiću Paški mališani, Pag u petak 25 listopada 2019.g.

Djeca i odgojiteljice Dječjeg vrtića Paški mališani Pag, za 25 listopada 2019 godine sa oduševljenjem će se odazvati Inicijativi „Dani kolektivne sadnje drveća“ koja se organizira i provodi na nacionalnoj, županijskoj i lokalnoj razini.
Upravo stoga polaznici vrtića svih odgojnih skupina sa svojim odgojiteljicama i roditeljima dana 25. listopada, dakle u petak u dvorištu vrtića u Pagu s početkom u 15:30 sati, te u dvorištu vrtića u

Povljani s početkom u 11.00 sati, održati će prigodni program i to:
- Djeca, polaznici starije skupine zajedno sa svojim odgojiteljicama sudjelovati će u sadnji drveća
- Djeca, polaznici starije i srednje skupine sa svojim odgojiteljicama pripremiti će prigodni program.
- Pozivamo roditelje djece jasličke i mlađe skupine da nam se pridruže u ovoj akciji.


Dani kolektivne sadnje drveća u Hrvatskoj pokrenuta je s idejom da svatko može zasaditi drvo i na taj način doprinijeti poboljšanju vlastite životne sredine, a ujedno i dati svoj doprinos borbi protiv klimatskih promjena.

20190917 101720

U utorak, 17. 9. 2019. godine, starija skupina Peružini sa svojim je odgojiteljicama posjetila Policijsku postaju Pag. Ondje su ih radosno dočekali policijski službenici koji su ih proveli kroz svoje prostorije, pokazali im svoju opremu i vozila te spremno i strpljivo odgovarali na sva dječja pitanja. Zajedno su i zaigrali košarku.

activity art artistic 707193

RODITELJI KORISNICI MATIČNOG OBJEKTA U PAGU POZIVAJU SE NA INFORMATIVNI RODITELJSKI SASTANAK U PETAK 30.KOLOVOZA 2019.G. U 15,30 SATI U DJEČJEM VRTIĆU, A RODITELJSKI SASTANAK ZA KORISNIKE PODRUČNOG ODJELA U POVLJANI ODRŽAT ĆE SE U ČETVRTAK 5.9.2019. U 15,30 SATI