Obavještavamo roditelje/skrbnike da Dječji vrtić Paški mališani, Pag, prema odluci Stožera civilne zaštite grada Paga, nastavlja s radom za svu djecu čiji roditelji nemaju drugu opciju zbrinjavanja djeteta.

djecji vrtic paski malisani pag

Obavještavamo roditelje/skrbnike da je dana 27. 11. 2020. godine Stožer civilne zaštite grada Paga donio odluku o produljenju postojećih mjera donesenih u cilju suzbijanja širenja koronavirusa.

djecji vrtic paski malisani pag

Narodni muzej Zadar uključen je u Edukativnu muzejsku akciju s izložbom "Ljubav nas veže i spaja".

S obzirom na novonastalu situaciju, roditelji čija djeca nisu koristila usluge dječjeg vrtića u razdoblju od 16.11.2020. do 30.11.2020., oslobođeni su plaćanja cijene programa u koji su upisani.

Dječji vrtić Paški mališani, Pag

 

S obzirom na nova saznanja o pojavi simptoma koji se povezuju s koronavirusom, kao i o potrebi za samoizolacijom kod sve većeg broja ljudi koji su na neki način povezani s dječjim vrtićem, bilo da se radi o djelatnicima, djeci ili njihovim roditeljima, Dječji vrtić Paški mališani, Pag službeno se, u suglasnosti Upravnog vijeća, obratio Stožeru civilne zaštite grada Paga s prijedlogom reorganizacije rada.