covid virus 3d modeling

Zbog povećanog broja zaraženih virusom Covid 19 na području Općine Povljana, Stožer civilne zaštite Općine Povljana 19.01.2022.g., donio je odluku o privremenom zatvaranju područnog objekta Povljana do 24.01.2022., uključujući i taj dan.

Screenshot 2021 12 24 at 13 00 36 Božićna priredba matični objekt Pag

Božićna priredba u dječjem vrtiću održana je u petak 17. prosinca u matičnom objektu, a po prvi put, priredba je održana bez prisutnosti roditelja. U dvorani vrtića djeca su se okupila sa svojim odgojiteljicama te su sve vrtićke skupine izvele svoje točke za koje su se marljivo pripremali.

slikaprosinac

Kroz vrijeme adventa, u našem se vrtiću odvijaju razne aktivnosti, čime se djeci želi približiti radost iščekivanja Božića. Iako zbog epidemioloških mjera ove godine nisu održane tradicionalne božićne radionice s roditeljima te božićna priredba, djeca i njihove odgojiteljice su se potrudili te su proveli mnoštvo aktivnosti u svojim skupinama. Kako je proteklo adventsko razdoblje u našem vrtiću možete pogledati u nastavku:

DSCN0226

Naši mališani su sa radošću i veseljem dočekali Svetog Nikolu i Svetu Luciju. Sveta Lucija je posjetila svaku skupinu, zapjevala djeci te im podijelila prigodne darove, a naša djeca su zajedno sa svojim odgojiteljicama na taj dan tradicionalno posijala pšenicu. Najviše veselja svakako je donio naš posebni gost, Djed Mraz, koji je pogledao našu božićnu priredbu, a nakon toga djeci podijelio darove.

WhatsApp Image 2021 11 17 at 11.52.03

Kako bismo od malih nogu razvijali svijest o važnosti obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rada i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u našem vrtiću je kroz prigodne aktivnosti s djecom obilježena 30. obljetnica stradanja Vukovara, grada heroja.