eda

Nakon što je Dječji vrtić Paški mališani, Pag, kao i svi drugi vrtići, zbog situacije s pandemijom koronavirusa morao privremeno zaustaviti odgojno-obrazovni rad, počela su se nametati pitanja o eventualnim mogućnostima i opcijama nastavka rada s djecom i roditeljima, korisnicima vrtića, na neki novi i drugačiji način.

Takozvani „online program“ osmišljen je s ciljem nastavka rada s roditeljima, korisnicima Dječjeg vrtića Paški mališani, Pag, i njihovom djecom.

U ovom će programu sudjelovati stručni tim dječjeg vrtića koji će za roditelje i djecu pripremati različite materijale.

Dragi roditelji!
S obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu pandemijom koronavirusa, zbog čega nam je onemogućen nastavak redovitog odgojno-obrazovnog programa na način kako smo to radili do sada, stručni tim Dječjeg vrtića Paški mališani (odgojiteljice, stručne suradnice i ravnateljica) pokreće nastavak programa na malo drugačiji način.

djecji vrtic paski malisani pag

SLIJEDOM ODLUKE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE GRADA PAGA DJEČJI VRTIĆ PAŠKI MALIŠANI, PAG SE ZATVARA S DANOM 16. 3. 2020. GODINE DO DALJNJEGA. DJEČJI VRTIĆ IZNIMNO ORGANIZIRA ZBRINJAVANJE DJECE O KOJOJ SE NEMA TKO BRINUTI TIJEKOM RADNOG DANA (OBA RODITELJA ZAPOSLENA).

djecji vrtic paski malisani pag

NOVE MJERE SUZBIJANJA KORONAVIRUSA