Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da Dječji vrtić Paški mališani Pag (matični i područni objekt) prekida rad u turnusima i nastavlja sa redovnim radom od ponedjeljka, 4. siječnja 2021. Planirani dolazak, ukoliko ste u mogućnosti, najavite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili odgojiteljicama skupine Vaše djece.

 

Podsjećamo Vas da se prilikom dovođenja djece u dječji vrtić, kao i njihovog odvođenja iz vrtića, pridržavate sljedećih uputa:

  • Kad dovodi i odvodi dijete, roditelj ulazi u dječji vrtić, i to tako da najprije dezinficira potplate obuće, dezinficira ruke, upiše djetetovu temperaturu na za to predviđenu listu (temperatura se djetetu mjeri kod kuće neposredno prije dovođenja u vrtić), ispuni izjavu kojom izjavljuje da njegovo dijete, kao ni ukućani, nemaju simptome virusa COVID-19 te im nisu izrečene mjere samoizolacije, upiše se u listu evidencije dolazaka i odvodi dijete do garderobe. U vjetrobranskom prostoru smije boraviti samo jedna osoba, dok sljedeći roditelj čeka ispred ulaza.
  • Dijete dovodi/odvodi samo jedan roditelj ili druga osoba u pratnji. Prilikom ulaska i boravka u vrtiću održava razmak od najmanje 1,5 m, a po mogućnosti 2 m u odnosu na sve druge osobe. Ukoliko su u garderobi već dvije osobe, roditelj s djetetom čeka u prostoru hodnika na propisanoj udaljenosti od svih drugih osoba.
  • Roditelj izbjegava zadržavanje i grupiranje u ustanovi.
  • Roditelj ili druga osoba u pratnji djeteta obavezno u ustanovi nosi masku te bez maske ne može ući u ustanovu, već u tom slučaju dijete preuzima djelatnik ispred ulaza u ustanovu.

Posljednja odluka o načinu plaćanju vrtića sa 31.12. 2020. prestaje važiti te se vrtić od siječnja 2021. naplaćuje po redovnoj cijeni. Ukoliko dođe do promjena u organizaciji rada roditelji/skrbnici bit će o tome obaviješteni te ih pozivamo da prate internetske stranice vrtića za sve daljnje obavijesti.

Veselimo se Vašem povratku i nastavku suradnje!